Cork Padel

Mere end at lave padel bats, skaber Cork Padel produkter med høj ydeevne, der vil ændre den måde, du spiller på!

I Cork Padel eksistere der ikke to ens padelbat. Hvert enkelt bat er håndlavet med passion og omhu, et håndværk der er blandet med lidenskabelig teknisk præcision, der virkelig gør en stor forskel på padelbanen. Udover at de er meget manøvredygtige, takket være den smarte distribution af hvert komponent, blev disse panel tennis bats fabrikeret med præcision, ved hjælp af ultra holdbare premium-materialer. De er alle patenteret med en eksklusiv antivibrationsteknologi, der gør det muligt at spille på højeste niveau og samtidig forhindre spændinger og skader.

Hvordan det hele startede…

Nicolau Silva, som startede Cork Padel, startede med at interessere sig for at reparere padelbats. Men besluttede sig senere, for at udvikle sit eget unikke padelbat. Et projekt som tog ham 10 år at udvikle.

Pedro Plantier, stiftende medlem af det portugisiske padel forbund. Og den første nationale mester af sporten, endte også op med at joine Cork Padel. Sammen startede de en lovende rejse på vejen til succes.

I dag er, Cork Padel kendt for dets unikke design og fine struktur, men frem for alt, for dets kvalitets- og resistente materialer, der anvendes i battets produktion. De har allerede en stor fanbase, ikke kun i Portugal, men også på tværs af grænserne.


Cork Padel – Light II
Cork Padel – Pro II
Cork Padel – Premium II
Cork Padel – Supreme Power
Cork Padel - Supreme Control
Cork Padel – Supreme Control
Cork Padel - Supreme Hybrid
Cork Padel – Supreme Hybrid

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere