Cartri Maximum Kevlar Shield

Tilbud

2.673,00 kr.

PLATINUM LINE

· Vægt: 355/375 gr
· Rammeprofil: 38 mm
· Rammen: HYBRID KEVLAR CARBON 6K
· Kernen: BLACK EVA SOFT
· Hovedform: DRÅBE
· Overflade: 100% CARBON 3K
· AIR FLOW SYSTEM

Ikke på lager

Beskrivelse

Cartri Maximum Kevlar SHIELD

Med det nye Cartri Shield padelbat, vil du nyde et bedre bold output og en millimetrisk præcision, som du aldrig har set før, takket være det innovative og aerodynamiske AIR FLOW SYSTEM i padelbattes ramme.

Padelbattet er dråbeformet og har en mellem- til høj balance, der giver et mere kraftfuldt slag og et sweetspot der ligger mellem-højt i battet. Maximum Kevlar SHIELD er et padelbat der henvender sig til den aggressive padelspiller.

Som de andre Cartris Platinum serie padelbat, SHIELD har en hybridramme, hvilket vil sige at rammen er lavet af både carbon og kevlar, hvilket giver en stor holdbarhed. Denne blanding af materialer sikre en stor modstandskraft ved hårde slag, og reducerer samtidig vibrationen under spillet.

BLACK EVA SOFT Kernen giver det ultimative bold output, minimere vibrationen,  og klar til at levere et optimalt slag.

Dette Padelbat kommer med RUBBER GRIP teknologi som giver en specielt adhæsion af bold overfladen, som øger kontrol og stabilitet, samtidigt giver det mere spin og større effektivitet i dine slag.

Battets design til de let/øvede spillere, og er ideelt til både offensive og defensive spillere, som gerne vil have ekstra kontrol og sikkerhed i hvert slag.

 

Yderligere information

Hovedform

Dråbe Form

Kernen

Black EVA Soft

Overflade

3K Carbon

Rammen

Technology

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere