Cartri Padelbat Volcano Teide 2022

Tilbud

1.749,50 kr.

· Vægt: 355/375 gr

· Rammeprofil: 38 mm

· Ramme: HYBRID KEVLAR 6K CARBON

· Kerne: WHITE MEDIUM FOAM/BLACK EVA SOFT

· Hovedform: HYBRID

· Overflade: 12K HYBRID CARBON

På lager
Beskrivelse

Cartri Volcano Teide

Eksklusiv premium Padelbat fra Cartri, håndlavet i Spanien. Den nye Cartri Volcano Teide har de bedste tilgængelige teknologier på markedet, og med sit atypiske hybridform og medium balancepunkt, er du sikret den bedste spilleoplevelse med god kontrol og en masse power i hvert slag.

I battets kerne finder du en blanding mellem White Medium Foam og Black EVA Soft (2 laminater af hver), til en perfekt blanding af komfort, power, præcision og vibrationsabsorbering.

Rammen er lavet i robust Hybrid Kevlar 6k Carbon, for at opnå størst holdbarhed. Overfladen består af et lag fiberglass og to lag 12k Biaxial carbon, som gør at du opnår et mere effektive slag! Nok til at sikre dig alt den power, du har brug for ved hvert slag, maksimal spin og fremragende holdbarhed.

Størrelse og placering af hullerne i battet er designet til at give dig det ultimative output i dit offensive spil og minimere vibrationerne under spillet.

Den nye Cartri Volcano 2 er en ægte perle af teknologi. Designet til den mest krævende spiller, der ønsker at højne sit niveau.

Yderligere information

Hovedform

Hybrid Form

Kernen

Black EVA Soft, White Medium Foam

Overflade

12K Biaxial Carbon

Rammen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Læs mere